Referat fra fredagstur 11.01.2019


Emne: Referat fra fredagstur 11.01.2019

Hei alle turvenner og Godt Nyttår til dere alle!

Fredag den 11.01. 2019 gikk fjellgeitene sin første fredagstur i det nye året. Turen denne gangen gikk til «Fyret ved havna i Portman».

Det er fortsatt lite turfolk i området, men setter stor pris på de 6 som møtte opp.

Vi dro til parkeringsplassen på høyre side av veien nedenfor den gamle ekserserplassen i 2 biler, og gikk i samlet tropp gjennom skogkledd, lett kupert turterreng i et nydelig vær. Sol fra klar himmel og mellom 10 – 15 grader.

Vi var enig om å møtes på restauranten Di Mare i havna Tomas Maestre slik at feller og turvenner som ikke kunne være med å gå, likevel kunne ta del i hver turs høydepunkt, nemlig fredagslunsjen.

Vi ble 6 spisegjester ved et utvendig bord, midtvinters, og hadde som vanlig, en god stemning ved bordet. På spørsmål om ønske for neste tur ble «Hopremasa» nevnt. Og «Hopremasa» blir det. Dette er fjellgeitenes lengste tur, men den er forholdsvis lite kupert og kan passe for de fleste. Noen kort-tur ble ikke nevnt, men kan selvfølgelig arrangeres.

Legger ved noen bilder fra turen: Ett fra første stoppested etter avgang fra ekserserplassen. Ett fra utsiktspunktet med utsikt mot Portman og vindmøllene. Ett fra «Gunnlaugs plass» hvor det som vanlig ble inntatt medbrakte forfriskninger og endelig ett fra lunsjbordet på Di Mare.

Tekst og foto: Helge Ødegård ( Åge Myrvold tok bildet på «Gunnlaugs plass»).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: