Fredagstur 18.01.2019


Emne: Fredagstur 18.01

Kjære turvenner

Godt nytt år.

Endelig skal jeg få være med Dere på tur

Ved lunchen sist fredag ble det avtalt at turen skulle gå fra Hopramasa.Derfor går vi den turen. Dette er den lengste turen, men i forholdsvis lett terreng. Vi starter som vanlig kl 11.00 , men med oppmøte 10 min før. På grunn av at det er flere ektefeller og andre som ikke har anledning til å bli med på tur men ønsker å være med oss å spise ønsker vi å spise i Nærområde. Helge og jeg anbefaler derfor Di Mare. Bespisning kl 15.00. De som ikke er med på turen men ønsker å være med å spise må de si ifra før vi drar. Helge har sikkert undersøkt hva vi skal spise, så det vil de få oppgitt på parkeringsplassen. Ønsker alle en riktig hyggelig tur og bespisning. Jeg gler meg til å treffe Dere igjen

M.v.h

Ingolf E. Drilen

Telefon 72606509 fra Tirsdags Kveld

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: