Fredagstur 11.01.2019


Emne: Fredagstur 11.01.2019

Invitasjon til årets første fredagstur i DNKLM’s regi.

Hei til alle turvenner, fjellgeiter og bukker! Førstkommende fredag, den 11.01.2019, er dere herved invitert til å delta i årets første tur med fjellgeitene. Fungerende turleder har egenhendig bestemt, med enstemmig flertall, å legge denne turen til fyret ved havnen i Portman.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget ca. kl. 10.50 og etter en kort orientering om dagens tur drar vi, ca.kl. 1100, i et minimum antall biler til en parkeringsplass på høyre side av vegen ut mot fyret. Den ligger straks forbi porten til oppkjøringen til den gamle ekserserplassen, for de som er litt kjent her fra tidligere turer.

Vi tar sikte på å innta felleslunsjen på en restaurant i Tomas Maestre – området. Dette blir vi enig om før avreise. Hvis det er noen, feller eller andre, som vil delta i lunsjen, så vil vi gjerne vite dette før avreise kl. 1100.

Vi ønsker alle, gamle og nye turvenner velkommen til årets første tur.

Med hilsen

Helge Ødegård

Mobil 0047 90058099.

En kommentar til «Fredagstur 11.01.2019»

  1. Godt nytt år. Heldigvis blir jeg med på tur neste uke. Kommer til La Manga 15 jan. Ønsker Dere en god tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: