REFERAT FRA FJELLTUR 26.05.17


REFERAT FRA FJELLTUREN 26.05.2017 OG INVITASJON TIL NESTE TUR

Denne fredagen våknet vi opp til årets varmeste dag og det lovet godt for dagens fysiske utskeielse.
Før klokka var 11:00 var det 10 personer på Grimangaparkeringsplassen – samme antall som sist, og motivasjonen var på plass for å gjennomføre den planlagte turen opp til kanonene. Blant disse 10 var også de som «forsvant» forrige fredag – og denne gang ble de med på turen. I tillegg ventet også denne gang 2 personer fra Cabo på avtalt parkeringsplass slik at vi som sist ble 12 personer.

Også denne gang ble vi enige om å innta lunsj på kinarestauranten da det var noen nye personer med oss som insisterte nettopp på dette. Vi andre hadde ingen ting mot dette !! En god lunsj er som alltid den beste «gulrot» for å gjennomføre turene våre.

Vel parkert på parkeringsplassen ved veien og stien opp til kanonene startet vi «oppstigningen» og 6 personer valgte å gå veien oppover, mens vi andre 6 tok stien gjennom skogen som inkluderer en bratt bakke som vi har døpt til «monsterbakken». Noen mener at den bærer dette navnet med rette. Det er alltid behov for å få ned pulsen på toppen av denne,

På turen oppover ble vi oppmerksom på 2 ungdommer – en gutt og ei jente som syklet opp og ned veien opp til kanonene i et heftig tempo. Det viste seg at de var norske og fra samme området på La Manga som vi. Nyskjerrige som vi var – spurte vi hvor lang tid de brukte oppover: Jenta brukte 13 minutter mens gutten brukte kun 10 minutter. Vi som er sykkelister skjønte med en gang at det var imponerende, og kjente faktisk blodsmaken i kjeften bare av å se på…

På toppen ble vi møtt av en varm vind, en flott utsikt og både frukt og vann gikk ned på høykant i pausen der.

Ved lunsjbordet på kinarestauranten var vi som sist 10 personer da 2 av deltagerne hadde annen avtale.

Mat og service svarte som vanlig til forventningene og vel så det…

INVITASJON TIL NESTE TUR

Turforslagene til neste tur fredag 02 juni var flere med tur fra Cala Reona som mest sannsynlige alternativ. Endelig valg av tur og spisested skjer ved oppmøte på den vanlige parkeringsplassen kl. 10:45 Dette blir siste vårtur for undertegnede så andre kan få anledning til å videreføre dette…

Alle som har lyst på en sosial, trivelig og sunn tur er som alltid hjertelig velkommen 🙂

mvh

Knut Daae Hanssen

En kommentar til «REFERAT FRA FJELLTUR 26.05.17»

  1. Ønsker dere en fin tur neste uke også !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: