REFERAT FRA FJELLTUR 19.05.2017


REFERAT FRA FJELLTUREN 19.05.2017 OG INVITASJON TIL NESTE TUR

Værutsiktene for denne fredagen var like gode som| forrige fredag.
Denne gang samlet det seg 10 personer på Grimangaparkeringsplassen, og vi var alle motivert for å være med på den planlagte turen rundt Cabeza. I tillegg ventet 2 personer fra Cabo ved vannposten slik at vi totalt skulle være 12 personer. Imidlertid «mistet» vi 2 personer underveis da de antagelig hadde misforstått hvor vi skulle gå. Vi ventet i det lengste og håpet at de 2 savnede skulle dukke opp men desverre skjedde det ikke. Derfor startet vi turen med 10 personer og håpet de 2 siste kom etter !

Vi ble denne gang enige om å innta lunsj på vår populære kinarestaurant Festivo da det var en stund siden vi hadde spist der og dette passet bra for de som var lokalisert i og rundt Cabo.

Vel parkert på parkeringsplassen ved vannposten ved Cabeza la vi trøstig i vei og denne gangen ønsket samtlige å gå mot sola – dvs. til høyre for Cabeza.

Dette er også en ettertraktet tur som starter i «innlandet» og etter vel 2 km fortsetter langs sjøen mot Cal Blanche. Deretter forlater vi sjøen og fortsetter gjennom innlandet og småhusbebyggelse. Når «ringen er sluttet» er vi tilbake på parkeringsplassen etter 8,5 km og 2,5 timer Det var delvis overskyet og varmt på hele turen og noe vind.

Som vanlig traff vi flere andre turgåere og noen tror vi var norske for de sa «hei»

Ved lunsjbordet på Festivo var vi de samme 10 personer. Her bestilte vi den menyen som gav oss hele 10 retter og smake på. Samtlige var svært fornøyd med maten og servicen !!

INVITASJON TIL NESTE TUR

Turforslagene til neste tur fredag 26 mai var mange med tur til kanonene og Romerstien som sannsynlige alternativ. Endelig valg av tur og spisested skjer ved oppmøte på den vanlige parkeringsplassen kl. 10:45

Alle som har lyst på en sosial, trivelig og sunn tur er hjertelig velkommen ☺

mvh

Knut Daae Hanssen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: