REFERAT FRA FJELLTUREN 02.06.2017 OG INVITASJON TIL NESTE TUR


REFERAT FRA FJELLTUREN 02.06.2017 OG INVITASJON TIL NESTE TUR

En varm og flott fredag var også denne gang utgangspunkt for ukens fysiske utskeielse
Før klokka var 11:00 var det 12 personer på Grimangaparkeringsplassen. I tillegg ventet også denne gang 2 personer fra Cabo på avtalt parkeringsplass slik at vi totalt ble hele 14 personer – og det er kanskje rekord for juni måned….??

Vi utsatte bestemmelsen på valg av spiseplass da vi var noe delt på dette til og begynne med.

Vel parkert på parkeringsplassen ved Cala Reona startet vi turen langs sjøen. Også denne gang møtte vi flere sykelister som våget å sykle på de til dels smale fjellstiene.

Langs sjøen ble vi møtt av en varm vind og en flott utsikt.

Samtlige 14 personer ønsket å gå hele veien rundt til tross for at både høydeskrekk og fysiske begrensninger var til stede hos enkelte.

Etter at vi hadde gått ca, halve turen var det drikke og fruktpause, og vi måtte bestemme oss hvor lunsjen skulle inntaes. Det kom da opp anbefaling om at restaurant Los Triolas i Cabo var et godt alternativ selv om vi da «mistet» 2 av deltagerne som hadde «hjemlengsel». Når dette var bestemt la vi i vei med fornyet styrke for nå hadde vi minst 6 retter i sikte.

Undertegnede hadde fått anmodninger om å finne en som kunne berette litt om neste tur siden jeg begynte å få hjemlengsel til gammellandet og den personen skulle først prøve seg som «guide» på denne for oss nye restauranten..

Etter vel gjennomført tur og ingen fysiske skader på noen fant vi etter litt utfordringer fram til dette nye spisestedet. Dette var tydeligvis en populær plass for vi måtte vente litt før vi fikk tildelt et langbord som hadde plass til alle 12 som med store forventninger fikk flytende føde i første omgang.

På løpende bånd fikk vi så servert hele 6 velsmakende retter inkl. dessert og med kaffe attåt og det til en veldig hyggelig pris. Både øl,vann og rødvin var også helt ok, men siste flaske med hvitvin var noe grumsete, men helhetsinntrykket er at dette er en plass vi skal tilbake til Else Sturtzel bestod guidingen gjennom hele gildet med glans og sa seg villig til informere litt om neste tur som i skrivende stund ikke er bestemt.

INVITASJON TIL NESTE TUR

Undertegnede forlater nå La Manga for denne gang og returnerer ikke før i midten av september og jeg takker for mange flotte turer og etterfølgende samlinger på flere gode spiseplasser.

Tusen takk for meg i denne omgang 🙂

Alle som har lyst på en sosial og sunn tur kan altså fortsette å møte opp på den vanlige parkeringsplassen 🙂 så blir dere helt sikkert enige om både tur og spisested.

mvh

Knut Daae Hanssen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: