Fredagstur 7. oktober


Kjære turvenner.

Takker igjen for en hyggelig tur sammen med Dere. Vi hadde problem med å telle antallet. Men det var 3 stk som kjørte direkte til La Union og var med på turen. Antallet ble derfor 40 til sammen. Det overrasket ikke meg da jeg tar antallet på samme fredag i fjord og legger på litt. Når det gjelder bespisning var antallet i fjord 40 stk mot nå 42. Overraskelsen var at alle skulle spise på samme sted, mens Ifjord spiste 10 stk på Kinarestaurangen. Det siste mener jeg er bare tilfeldigheter. Kina har fortsatt sine tilhengere, men det ser ut som de fleste vil være samlet. Jan som hadde ansvaret for maten tok seg fint av dette, og i samarbeide men Casa Blancha fikk det en fin avvikling.Men jeg gjør oppmerksom på at alle kan spise der de vil. Det må ikke oppfattet som at det skal spise bare der det blir anbefalt. Det som jeg har fått tilbakemelding på er det fin miljøet blant deltagerne. Ser ingen grunn til forandringer. Turen er fortsatt det viktigste. Neste tur går til Cala Regiona. Oppmøte som vanlig litt før avgang kl 11.00. Bespisning blir på samme sted som sist, da de er det eneste som kan ta imot så mange på kort varsel.

Som jeg har sagt tidligere kan de som ønsker det spise på Kinarestaurngen eller andre steder. Min hovedoppgave er turen som er det viktigste. Neste uke kommer Helge og Gerd og da får jeg mer hjelp. . De som ønsker å spise sammen med oss, men som ikke kan være med på turen kan bare melde seg på før vi drar.Håper igjen på en hyggelig tur.

M.v.h

Ingolf E. Drilen

Telefon 0047 72606509

» 0034 635295842

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s