ORIENTERING OM FJELLGEITENES NESTE TUR


Kjære turvenner.

Takker igjen for en hyggelig tur sammen med dere. Vi hadde problem med å avstemme deltakerantallet. Men det var 3 stk som kjørte direkte til La Union og var med på turen. De ble derfor 40 som deltok på vandringen. Det overrasket ikke meg da jeg tar antallet på samme fredag i fjor og legger på litt.

Når det gjelder bespisning var antallet i fjor 40 stk mot nå 42. Overraskelsen var at alle skulle spise på samme sted, mens det i fjor var 10 stk som foretrakk Kinarestauranten.

Det siste mener jeg er bare tilfeldigheter. Kina har fortsatt sine tilhengere, men det ser ut som de fleste vil være samlet. Samarbeidet men Casablanca fungerte bra og selv med 42 sultne og tørste Fjellgeiter i tillegg til flere andre gjester, klarte den unge vertinnen og hennes kjøkken å betjene oss overraskende effektivt. Det er hyggelig å avslutte turene med et godt måltid sammen med likesinnede. Men jeg gjør oppmerksom på at ingen må oppfatte min anbefaling av ett spisested som et pålegg om at alle skal spise der det blir anbefalt. Som jeg har sagt tidligere, kan de som ønsker det spise på Kinarestauranten eller andre steder.

Det har vært mange positive tilbakemelding på det fin miljøet blant Fjellgeitene og jeg ser ingen grunn til forandringer. Turen er fortsatt det viktigste. Neste tur går fra Cala Reona. Hovedturen er en populær, men litt lengre tur. Men som så ofte tilbyr vi en alternativ rusletur i slakere terreng fra samme utgangspunkt. Oppmøte er som vanlig i god tid før avgangen som er presis kl. 11:00.

Casablanca hvor vi spiste sist, er et av de få stedene som kan ta imot så mange på kort varsel og denne gang tilbyr de oss å velge mellom spare-ribs og laks som hovedrett.

De som ønsker å spise sammen med oss der, men ikke kan være med på selve turen kan bare melde seg på før vi drar og så møte opp ca kl. 14:30.

Min hovedoppgave er turen som er det viktigste. Neste uke kommer Helge og Gerd og da får jeg mer hjelp. Håper igjen på en hyggelig tur.

M.v.h

Ingolf E. Drilen

En kommentar til «ORIENTERING OM FJELLGEITENES NESTE TUR»

  1. Hei Ingolf, Hvordan gikk det i Boccia-turneringen deres? Mvh, Fredrik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: