Korona melding.


Det ble i går på apoteket foretatt flere koronatester. To positive prøver ble gitt av våre medlemmer. Slike tester er ikke 100% pålitelige, og bør/skal verifiseres av medisinsk personell. Imidlertid må vi ta utgangspunkt i at de to medlemmene er smittet, og derfor i karantene. Minst en (men sansynligvis begge) deltok på gårsdagens boccia konkurranse. Det betyr at samtlige deltagere må i karantene umiddelbart. (Gjelder også de som bor i samme husstand). Jeg ber om at hver enkelt setter seg nøye inn i hvilke spanske regler som nå må følges, spesielt knyttet til karantenested og varighet. Reglene i Spania er ikke helt identiske med de vi har i Norge.
De av bocciadeltagerne, som etter konkurransen var i nærkontakt med andre som ikke deltok i konkurransen, må varsle disse personene om mulig smitteoverføring.

Morgendagens fest for medlemmene må dessverre avlyses, da den primært gjelder for boccia-deltagere. Vi kan selvsagt avholde denne festen på et senere tidspunkt, så snart forholdene tillater det. Det kan ikke avholdes quiz på onsdag. Ledere av andre aktiviteter, som f eks Fjellgeitene, Sjakk, Dart m.v. må vurdere om aktiviteten kan opprettholdes innenfor forsvarlige rammer.
Jeg støtter Bjarnes siste innlegg 100%. Vi har alle et ansvar for at vi holder oss til de spanske reglene. Holder oss hjemme når vi føler at vi ikke er helt friske, holder god avstand og bruker munnbind. Slik beskytter vi ikke bare oss selv, men vi unngår samtidig å smitte noen av våre gode venner, her i paradiset vårt.

Mange som smittes blir heldigvis ikke veldig syke, men noen blir svært syke. For disse er situasjonen alvorlig, spesielt for de mange av oss her på LM er i risiko-alder, og noen har i tillegg underliggende sykdommer og eventuelt redusert imunforsvar.
God bedring til dere som er syke. Til alle andre; kos dere videre, her i vårt lille paradis, men begrens sosial kontakt til kun det nødvendige de neste 10 – 12 dagene. Sendt fra min iPhone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: