Referat fra tur med fjellgeitene 26.11.21.


Emne: Referat fra tur med fjellgeitene 26.11.21.

Gode turvenner! Jeg er stort sett fornøyd med fredagens tur. 7 deltakere på den tøffeste turen på vårt program er bra når «juleferien» nærmer seg og mange har returnert til gamlelandet for i år.

Denne fredagen var det «Cabezaen rundt» som stod for tur, ca 9,5 km i kupert terreng og en krevende stigning mot slutten av distansen. Alle fullførte uten problemer av noen art og førstehjelpspakka forble uåpnet denne gangen.

Det sosiale høydepunktet, fredagslunsjen, ble denne gangen inntatt på kinarestauranten «Festivo» i Cabo de Palos. Klassisk opplegg ved rundbordet med utsøkte varmretter og drikke etter ønske.

Vi fikk også en gledelig overraskelse ved bordet der en venninne av en deltaker bidro til ytterligere feststemning her på Festivo.

Legger ved noen bilder som illustrasjon: Rast i ly for «nordvesten», Vanningspause nesten på toppen, Tilbake ved bilene ved «vannpostene» og Kaffien blir servert.

På forespørsel fra turleder om forslag til neste tur fikk «Kanonene» flest stemmer. Kanontur skal det bli! Dette blir siste tur dette året, og jeg ønsker alle velkommen til å delta.

Med hilsen

Helge Ødegård (turleder)

Mobil +47 90058099.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: