Bankia – La Caixa


Emne: Bankia – La Caixa

MEDLEMMAR !!!!!!

MISSA INTE ATT LÄSA DETTA.

Ni vet säkert redan att det pågår sammanslagning mellan bankerna Bankia och La Caixa. Under denna vecka har de börjat sammanslagningen och ändringar i deras datasystem. Detta innebär att det kommer vara svårt att logga in på banca online och gå in i appen. Arbetet kommer att pågå ett tag framöver så ni behöver inte bli oroliga att något är fel med ert konto, utan ni får prova lite då och då att logga in.

Det är La Caixa som kommer bli “huvud” bank. Ni som idag är kunder i Bankia behöver inte göra något med era konton. Ni behöver inte oroa er, alla ändringar kommer att ske automatiskt. Saker kommer fortsätta att fungera som tidigare med autogiron etc.

Ni kommer säkerligen få mycket information via email och ordinär post under de närmsta månaderna. Mycket av informationen kommer säkert på spanska men vi,sKandservice, kommer maila er om det är någon viktig information som ni måste känna till.

Med detta mail hoppas vi att ni känner er lugna och informerade om de eventuella svårigheter som kan uppstå under denna övergångsperiod.

Kramar

Marita och Marica

sKandservice

Marita Nyrelius

+34 687 959 372

En kommentar til «Bankia – La Caixa»

  1. Tusen takk for god info.
    Vi kjøpte leilighet på La Manga Beach Club i november 2019, så spansken vår er ikke mye å skryte av. Covid får ta skylden 🤪

    Vi gleder oss stort til å besøke leiligheten igjen til sommeren 👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: