God Påske fra lederen.


Hei folkens,

Jeg skulle ønske at jeg kunne komme med en riktig god påske nyheter til dere-, at nå er det bare til å pakke kofferten og reise til vårt ferieparadis La Manga. Men det har vært vanskelig å finne, etter at den tredje smittebølge med covid-19, mer eller mindre har “skyllet” over hele verden.

Men i all elendigheten ønsker jeg å gi en honnør til våre faste norske beboere som hele tiden står på og gir oss alle herlig og nyttig informasjon om vær og vind og alt som gjør hverdagen på La Manga til et trivelig sted å være. Jeg tenker på Turid og Anett som oppdaterer oss hver dag med sine fortellinger og nyttig informasjon, mange takk til dere begge!

Så vil jeg ønske dere alle en riktig god påske og håper at vi om ikke så alt for lenge kan pakke kofferten og innta vårt ferieparadis igjen.

Bjarne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: