Senaste nytt COVID-19


Fra: Marita Nyrelius <marita@skandservice.com>
Dato: 13. juli 2020

Emne: Senaste nytt COVID-19

Hej allesammans,

Hoppas allt är bra med er och att ni kan njuta av sommaren om än den är annorlunda i år.

Från och med idag, den 13 juli, är det obligatoriskt med munskydd i hela Murcia regionen, även när man håller avstånd. Säkerhetsavstånd på minst 1,5 meter ska alltid hållas när det är möjligt. 100€ i böter om polisen stoppar er och ni inte har munskyddet på er.

Munskyddet ska bäras så fort man går utanför sitt hem. Undantag gäller bara på stranden, poolen och vid sportaktiviteter. På restauranger, cafeterier och barer ska munskydd användas vid ankomst och kan tas av när man sitter vid sitt bord, det ska sen tas på om man ska på toaletten eller lämna bordet.

I dagsläget är situationen i regionen kontrollerad men vi har ett flertal utbrott. Regionens president bad/vädjade igår om vikten att varje medborgare tar sitt ansvar så att inte ännu striktare regler måste vidtas.

Ta hand om er så hörs vi.

Kram

Marita y Marica

sKandservice

Marita Nyrelius

+34 687 959 372

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: