Corona viruset


Fra: Marita Nyrelius <marita@skandservice.com>
Dato: 15. mars 2020 kl. 11:26:01 CET

Emne: Corona viruset

Till ALLA sKandservice medlemmar.

Spaniens president gick officiellt ut i lördags och förklarade hela Spanien i en nödsituation och sätter hela landet i karantän i minst 15 dagar med start från och med måndag den 16 mars.

Med anledning av detta har vi beslutat att hålla kontoret stängt. Till en början gäller detta kommande vecka men kan komma att bli förlängt. Vi kommer arbeta hemifrån men kan med andra ord vara något begränsade då många företag har tagit samma beslut som oss. Vi finns givetvis att nås per telefon och mail, telefonjouren gäller som vanligt 24 timmar om dygnet.

Förr oss i Murcia regionen innebär detta följde;

Invånarna ska vara inomhus, det är EJ fritt att röra sig på gatorna. Polis och militär kommer cirkulera på gatorna och se till att detta efterlevs, och kan komma att bötfälla de som ej lyder. Det är alltså inte lagligt att besöka parker och stränder eller cykeltur eller springa. Polisen har klagat att många turister (inhemska och utländska) inte följer uppmaningen.

Man får endast lov att gå ut om man ska handla mat, apoteket, besöka sjukvård, tanka bilen, ta sig till och från arbeten (men företag har rekommenderats att jobba hemifrån i den mån det går). Ovannämnda instanser är de enda som kommer vara öppna.
Mataffärer har de senaste dagarna varit tömda på varor, men regeringen garanterar att det inte finns eller kommer finnas någon risk för att maten tar slut, de uppmanar folket till att ej hamstra.

Detta innebär att skolor, idrottsanläggningar, barer, restauranger, bio etc är stängt i minst 15 dagar framöver.

Åtgärderna är gjorda i förhoppning att minska smittospridningen.

Ni som har planerade resor hem, dessa kommer avgå som planerat i detta nu, men som sagt situationen kan ändras så vi rekommenderar er att kontakta aktuellt flygbolag och bekräfta resan innan ni åker.

Till er som har inbokade läkarbesök kommer dessa genomföras om inte sjukvården kontaktar er /oss för att meddela ändrade tider.

Våra mobiler:

Marita – 0034 687 959 372

Marica – 0034 672 374 955

Alla hoppas vi denna situation är över så fort som möjligt.

Vi kommer med mer information när situationen ändras.

Kramar från oss på sKandservice.

sKandservice

Marita Nyrelius

+34 687 959 372

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: