Referat fra tur med fjellgeitene 13.03.2020.


> Hei alle turvenner!
>
> Fredag den 13.03.2020 var det heller få som fant overskudd til å delta på dagens tur. Det ble kun 4 deltakere selv om været og forholda elles var helt topp for turgåing. Alle 4 gikk «langturen» det vil si hele veien opp til vindmøllene på åsen ovenfor La Union.
> Jeg vil tro at den alvorlige situasjonen mange av oss er kommet i som følge av utbruddet av coronaviruset er grunnen til det det lave oppmøtet.
> Vi som gikk turen hadde en fin dag i fjellet og alle 4 kom fra strabasene uten men av noen art.
> Legger ved noen bilder fra turen, ett tatt etter at vi hadde nådd første vindmølle, ett med oversikt over La Union by med omland, ett som viser del av vindmølleparken med kontrollanlegg og som vanlig ett bilde fra fredagslunsjen på Casablanca hvor vi ble 6 til bords. Her ble vi traktert med smakfulle retter av et effektivt og hyggelig vertskap.
> Mot slutten av måltidet fikk vi nyheten om at alle bevertningsstedene i området ville bli stengt inntil videre på grunn av smittefaren. Det er videre tatt beslutning av leder i DNKLM om at klubbens aktiviteter er avsluttet før sommeren.
> Jeg vil derfor benytte anledningen til å takke alle fjellgeiter for et godt vinterhalvår og velkommen til nye turer til høsten. > Med hilsen
> Helge Ødegård (turleder).
>
>
>

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: