Vise og allsang kveld i sept.


> Tyvstarten på Vise og Allsangaften ble en gedigen suksess med > over 60 sangglade nordmenn samt en spansk dame med datter. > Denne gang hadde visegruppa 15 sanger, mest norske, men også > et par svenske og engelske. Gruppa hadde også denne gang med > en samling av logiske gåter, som engasjerer publikum og er veldig > populært. Alle 15 sangene ble godt mottatt alle sangglade sang med. > Alt i alt en meget vellykket sangkveld, og håp om like stor suksess i > fremtiden, og vel møtt i oktober.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: