Referat fra, FJELLTUREN 20.09.19


Emne: FJELLTUREN 20.09.19

OPPSUMMERING AV FJELLTUREN 20.09.2019 OG INVITASJON TIL NESTE TUR.

Et drøyt dusin personer som ønsket fjelltur møtte opp på Grimangaparkeringsplassen for fredagstur i La Manga sitt vakre fjelllandskap. I tillegg ønsket 2 personer fra Cabo og være med oss ! Været var overskyet og spådommen fra værmeldingen var noe vind utover dagen og en mulighet for litt regn. Valg av tur ble bestemt : Noen hadde testet turen fra Cala Reona og mente den var ok og gå etter flommen for ca.1 uke siden så da bestemte vi oss for å gå den.

Turen startet fra den vanlige stranden i Cabo der flommen hadde herjet slik at store deler av stranden rett og slett var forsvunnet. De vanlige stiene vi fulgte på denne turen bar tydelig preg av flommens herjinger og var mange plasser ikke til å kjenne igjen. Heldigvis var værgudene på vår side og selv om det var varmt så var det overskyet og noe vind slik at vi hadde perfekt turvær hele veien.

Vi brukte ca. 2,5 timer på denne turen før vi var tilbake til våre biler.

Da noen ønsket og spise lokalt etter fjellturen og andre oppe i Cabo ble det

en fordeling med 9 som ønsket «Huset på prærien», mens en gruppe valgte og

spise lokalt. Undertegnede registrerte at alle var meget fornøyd med mat,

service og betjening på «Huset på prærien» og stemningen var det ingen ting og utsette på.

INVITASJON TIL NESTE TUR 27 SEPTEMBER

Et av ønskene for neste tur var og starte fra fyret i Portmann og gå opp til kanonene og returnere via romerstien. Dette blir da en ny og ganske lang tur og vi må antagelig også finne et kortere alternativ. Forslag til spisested var kinarestaurangen Festivo i Cabo, men alternativt spisested lokalt kan selvsagt også være et alternativ for de som ønsker det.

Tar forbehold om ny info vedr. flomskader i turområdene !

Møt opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget kl.10:45 fredag 27.september

mvh

Knut Daae Hanssen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: