Referat fra fredagsturen 16.11.18


Emne: Referat fra fredagsturen 16.11.18

Hei alle turvenner !

Det vi har ventet på en hel uke nå kom da endelig: Kanontur med Fjellgeitene! og datoen var 16.11.18 og været var atskillig bedre enn meldingene skulle tilsi.

Hele 26 sprekinger stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget og etter litt info om turen og opptelling for bestilling av lunsj på Casablanca på blåstripa dro vi i et minimum antall biler til utgangspunktet for turen. Vi parkerte ved avkjøringen til Llano del Beal fra veien over til Portman. 18 valgte å gå stien gjennom skogen til «hytta vår», 5 valgte å snu her og gå samme veien tilbake til bilene mens 8 gikk den såkalte kortturen som følger bilveien opp til kanonene eller » Bateria de Ceniza» som det heter offisielt. 13 tok utfordringen opp brattbakken ovenfor «hytta vår» og sammen med de 8 som gikk veien opp ble vi 21 som koste oss med medbrakt forfriskninger ved kanonene. Alle kom tilbake til bilene i fin form og uten skader av noen art.

Vedlegg: Det ble tatt noen bilder underveis, men ingen hvor alle var samlet. Oppe ved «hytta vår» ble det anledning til påfyll av drikke og her ble også det obligatoriske bildet tatt. Neste bilde er fra rasten ved kanonene hvor de 13 som gikk langturen og de 8 som gikk veien opp ble samlet. De to neste bildene er fra lunsjen på Casablanca. Her fikk vi hyggelig besøk av 3 feller slik at vi ble hele 25 gjester ved langbordet hvor vi ble traktert med velsmakende retter av en effektiv og alltid smilende betjening.

På spørsmål fra undertegnede om forslag til neste tur var Åge raskt frempå med «Fyret ved Portman». Langturen inkluderer «romerstien» mens kortturen blir den samme som tidligere med start fra den gamle ekserserplassen.

Tekst og bilder: Helge Ødegård

3 kommentarer til «Referat fra fredagsturen 16.11.18»

  1. En vandrings-mann er alltid glad. De gjelder vel begge kjønn. Og et godt måltid etter en god tur legger heller ingen demper på stemningen. Bare vent til den Store Bukken Bruse inntar arenaen etter nyttår. Da fyller vi vel alle de beste spisestedene langs blåstripa.

  2. Jeg får hjemlengsel til La Manga når jeg ser referatet av turen og bilder både fra turen og Casablancha. .Helge du gjør en god jobb. Du har min fulle støtte.

  3. Hei. Vi er medlemmer i norsk klubben men får ikke info eller mail fra dere. Fint om dere noterer så vi får det.
    Tusen takk.
    Mvh Marit og Terje Romsaas

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: