Fjellgeitene


Emne: Fjellgeitene 16.11.18

Da har vi vært på tur i klubbens regi til Kanonene.
Noen gikk turen inn i skogen og noen gikk veien opp.
Etterpå gikk vi og spiste på Sol y Sombra
Kjempegod mat.
Hilsen
Terje
Knut
Ragnar

2 kommentarer til «Fjellgeitene»

  1. En vandrings-mann er alltid glad. De gjelder vel begge kjønn. Og et godt måltid etter en god tur legger heller ingen demper på stemningen. Bare vent til den Store Bukken Bruse inntar arenaen etter nyttår. Da fyller vi vel alle de beste spisestedene langs blåstripa.

  2. Må få orientere vår «grand old man» i det høye nord om at det offisielle referatet beretter om hele 26 «fjellgeiter» på denne turen. Det er greit at noen finner seg alternative spiseplasser, men de er med på bildene som følger fra turreferatet fra fungerende turleder i likhet med 22 andre. «Fjellgeitene» er ikke patentbeskyttet som TM, men brukt av tilfeldige som ønsker publisitet kan det, som din kommentar viser, skape feil inntrykk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: