Invitasjon til fredagstur med DNKLM den 02.11.18


Emne: Invitasjon til fredagstur med DNKLM den 02.11.18

Kjære turvenner (fjellgeiter og bukker), her kommer invitasjonen til neste fredagstur!

Under lunsjen sist fredag ble det foreslått å gå den populære turen «Cala Reona». Det er start fra parkeringsplassen i bukten syd-vest for Cabo de Palos. Vi går her først i en bratt skrent opp til et nivå hvor stien flater ut og vi går langs middelhavsstranden i litt varierende terreng med et par utfordringer, kanskje den med taurekkverk boltet inn i fjellveggen for sikkerhets skyld er den som kan få adrenalinet til å bruse litt ekstra hos noen.

Hvis været tillater tar vi rasten på en gammel kanonstilling før oppstigningen gjennom en dal som fører over til Mar Menor siden. En litt steinet nedtur mot Mar Menor før vi går over et par åsrygger og tilbake til Cala Reona.

Eventuell kort-tur og alternativ tur hvis været ikke tillater at vi går «Cala Reona» kommer vi tilbake til på oppmøtet på parkeringsplassen ved Grimangabygget litt før kl.1100. Her blir det også opplyst om fredagslunsjen, sted og tilbud om aktuelle retter.

Ønsker alle, gamle og nye turvenner, velkommen til nye utfordringer i vårt flotte nærmiljø.

Med hilsen

Helge Ødegård. Mobil 0047 90058099. E-post: oedega

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: