Referat fra fredagstur 26.10.18


Emne: Referat fra fredagstur 26.10.18

Hei igjen til alle gamle og nye turvenner!

Denne fredagen var turen lagt til vindmøllene på åsen ovenfor La Union. Værgudene var også denne fredagen med oss og skapte fin turstemning med sol og en liten bris. På parkeringsplassen ved Grimangabygget møtte det 23 spreke turgåere og etter litt opptelling for bespisning og annen informasjon gikk turen i et minimum antall biler til parkeringsplassen ovenfor jernbanestasjonen i La Union.

En gjeter med sin geiteflokk (eller var det sauer?) startet samtidig med oss og noen kommentarer gikk på at «nå var vi blitt atskillig flere»?

Det ble etter hvert stor spredning i gruppen i stigningen opp mot avsatsen ved gruvekapellet så undertegnede rakk ikke å få noe samlebilde å legge ved denne gangen.

Vedlagte bilder elles viser spredningen på stien videre opp fra avsatsen ved kapellet, et par bilder fra området ved vindmøllene, ett bilde viser vaskeområdet for knust malm i gruveområdet (del av gruvemuseet) og et bilde fra langbordet på restauranten Casablanca på blåstripa. Her ble vi 15 til bords. 11 av de som var med og gikk turen + 4 feller og venner som selvfølgelig alltid er velkomne å spise sammen med oss.

Vertskapet på Casablanca opprettholder sitt gode rykte også etter dette måltidet. Effektiv servering av velsmakende retter og god stemning rundt bordet.

Takker alle for en fin tur!!

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: