Referat fra generalforsamlingen 2018


Ref genforsaml DNKLMANGA 2.pdf

3 kommentarer til «Referat fra generalforsamlingen 2018»

  1. Jeg fikk ikke noe svar på alle tallene i forbindelse med medlemsantallet. Regnskapet viste tallet som stemte med regnskapet. På grunn av at revisjon hadde ett annet tall betrakter jeg fortsatt som regnskapet ikke er skikkelig revidert. Formannen burde også vite at regnskapets tall er riktig. I ett innlegg i bladet SI sto det også ett annet tall. Synes det var mye rot, men ikke fra kasserens side. Synes at regnskapet var i orden selv om revisjon kan diskuteres.

  2. Det som sto i SI var komponert av journalisten selv ikke meg.
    Han tatt det opp med han.
    Beklager det med medlemstallene og tar det til etterretning.

  3. Syntes at det ar kjempefint at vi mintes våre medlemmer som hadde gått bort i året 2018. Men forventet at det ble lest opp navnene på disse, det ville jo ikke tatt så lang tid.. Håper styret behandler dette til neste års generalforsamling, Håper dere blir enige om dette-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: