Fredagstur 23. mars


Emne: Fredagstur 23 mars

Kjære Turvenner

Siste tur ble avbrudd for en del som måtte hjelpe en som brakk benet. Alle gjorde en god jobb, noe som man ikke kan si om ambulansen. Det tok nesten 1.5 time før den kom frem. Grunnen var en nøkkel til en port som ingen hadde.

Neste tur går til Cala Reona. På grunn av den nederske parkeringsplassen er ikke heldt bra, anbefaler vi den parkeringsplassen før Dere kommer til den, Noen kjører først som viser plassen. Det blir også en litt kortere tur for de som ønsker det.

Bespisning blir endelig på Casa Blancha på Blåstripa. Det blir som vanlig forrett, hovedrett både kjøtt og fisk, Dessert og Kaffe.Drikke til maten er ikke med i prisen. Men alle betaler hver for seg. Ektefeller og andre som er i nær familie som ikke har anledning til å være med på turen kan selvfølgelig være med og spise. Carl som ble skadet og Turid er velkommen til å spise sammen med oss. Vi må bare få beskjed før vi drar . Oppmøte blir som vanlig ved parkeringsplassen ved Burger King litt før kl 11.00. Ønsker alle velkommen til igjen en hyggelig tur.

M.v.h

Ingolf.E. Drilen

telefon 635295842 (Spansk)

» 72606509 (Norsk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: