Fredagstur 16 mars


Emne: Fredagstur 16 mars

Kjære turvenner

Igjen har vi hatt en hyggelig tur. Den tøffeste turen vi tilbyr, men den var vellykket. På grunn av at klubben har Generalforsamling denne dagen tar vi en litt enklere tur. Vi ble enige under siste lunch at vi skulle gå opp til Kanonene. Vi går som vanlig gjennom skogen for de som går den lengste turen. De andre går veien opp. For de som går gjennom skogen blir det 2 faste stoppesteder slik at de som går sist også får hvile seg. Fra hytten som vi stopper blir det derfor en pause. Den andre stopp blir når vi nesten kommer opp til hovedveien. På grunn av Generalforsamlingen blir det denne gangen ingen felles lunch.Men de som ikke skal dit kan selvfølgelig bli enige om de skal spise noen sted. Vi møtes som vanlig ved parkeringsplassen ved Burger King litt før kl 11.00. Ønsker alle velkommen til en hyggelig tur.

M.v.h

Ingolf E. Drilen

Telefon 72606509 (Norsk)

» 635295842( Spansk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: