Referat fra fredagstur 09.03. 2018.


Emne: Referat fra fredagstur 09.03. 2018.

Hei igjen både gamle og nye turvenner!

Denne fredagen var vi hele 19 morgenfriske turvenner som møtte på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gi oss i kast med årets første store utfordring, nemlig Cabezaen rundt. 2 turvenner som bor i Cabo de Palos møtte opp ved vannpostene slik at vi ble 21 deltakere totalt. Turen er på ca. 9 km med utgangspunkt fra vannpostene ovenfor Los Belones. Det er her mulighet for å avkorte turen etter behov og vurdering av dagsformen. Etter opprop for valg av spisested, restauranten Di Mare i båthavna Tomas Maestre var turledelsens valg, viste det seg at 9 turgåere hadde andre avtaler / planer, mens en «felle» sluttet seg til det hyggelige samværet som fredagslunsjene alltid er. Vi ble således 13 til bords uten at det satte noen demper på humøret ved bordet.

Turleder fordelte deretter deltakerne på et minimum antall biler og vi tok oss frem til utgangspunktet for turen uten problemer av noen art.

15 deltakere valgte den lengste turen, mens 6 av diverse grunner var fornøyd med en kortere versjon.

Været var helt perfekt for turgåing med sol og en liten bris. Temperatur i overkant av 20 gr.C. Ved en liten feilnavigering kom vi til å passere en naturist på veldig nært hold. Men verken naturisten eller turdeltakere av det annet kjønn tok seg nær av det uventede innslaget.

Turen forløp elles uten de store overraskelsene og ingen skade er rapportert verken på sinn eller skinn.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det ovenstående: Ett bilde fra utgangspunktet for turen med bebyggelsen i La Manga Club i bakgrunnen. Her var vi alle samlet. Ett bilde fra en «vanningspause» på middelhavsstranden med fjelltoppen Cabeza Fuente i bakgrunnen. Ett bilde er fra en rast med inntak av forfriskninger og oppbygging av energilageret før oppstigningen fra Middelhavet på sydsiden av Cabezaen. Som alltid får vi med et bilde fra langbordet på Restauranten Di Mare. Vi ble, som elles, traktert med velsmakende retter og drikke og det var god stemning ved bordet.

Turleder tok til slutt ordet og ba om forslag til neste tur. Et forslag for tur til kanonene ble vedtatt med akklamasjon.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: