Fredagstur 2. mars


Emne: Fredagstur 2 mars

Kjære Turvenner

Takker igjen for en hyggelig tur sist fredag med en hyggelig lunch etterpå.

Neste Tur bli Cabesa Rundt, med start fra vannpostene Los belones. For de som ønsker å gå en kortere tur skal vi nok finne en løsning. De 2 siste turene har de som går først vært flinke til å vente på de andre. Dette er en litt lenger tur så det er derfor enda viktigere at man tar hensyn til de som blir etter. Denne turen ble ønsket av en av deltagere sist og alle var enige. Når det gjelder bespisning har jeg også fått tips. Garnacha Los Belones blir stede vi skal spise. Helge bestiller. Ønsker alle hjertelig velkommen til igjen en hyggelig tur. Oppmøte blir som vanlig litt før kl 11.00 ved parkeringsplassen ved Burger King.

M.v.h

Ingolf E. Drilen.

Telefon 635295842 (spansk)

» 004772606509 (Norsk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: