Fredagstur 23.02


Emne: Fredagstur 23.02

Kjære Turvenner

Takk for sist både for turen og det hyggelige lunchen på Garnacha. Det er flere som sier at lunchen er høydepunktet.

Neste tur går til Kanonene. Den lengste turen går gjennom skogen opp til Kanonene. De som ønsker en kortere tur går veien opp. Oppmøte som vanlig ved parkeringsplassen ved Burger King litt før kl 11.00. Bespisning blir på Pizzeria De Mare kl 15,00. Ønsker at alle møter opp i rett tid da de ansatte liker ikke at vi blir mye forsinket. Det blir både forrett ,hovedrett, dessert og Kaffe. I tillegg får vi 1 drikke. De som ønsker å spise ett annet sted kan selvfølgelig gjøre det. Hvis det er noen som ikke har anledning til å gå turen er de velkommen til å spise sammen med oss. Men de må si ifra før vi drar. Ønsker alle hjertelig velkommen.

M.v.h

Ingolf E. Drilen

Telefon 72606509 (Norsk)

» 635295842(Spansk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: