Fredagstur 9 februar


Emne: Fredagstur 9 februar

Kjære turvenner og takk for sist.Jeg fikk en tillidserklæring sist. Flere av turgående hadde regnet med at jeg hadde forandret turen enn den som var planlagt, slik at det passet været. Vi tar derfor turen som vi skulle gå sist fredag altså Hopramasa. Vi spiser på samme sted som sist Pizzeria Di Mare. Det blir som vanlig Forrett, Hovedrett, Dessert og kaffe. Drikke kommer i tillegg til prisen. De som ikke har annledning til å være med på turen kan selvfølgelig være med å spise. Men de må si ifra før vi drar. Vi spiser kl 15.00. Ønsker alle hjertelig velkommen. Turen starter son vanlig kl 11.00, med oppmøte noe før

M.v.h

Ingolf E. Drilen

Terlefon 72606509(Norsk)

» 635295842 (Spansk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: