Fredagstur 26 jan


Emne: Fredagstur 26 jan

Kjære turvenner

Takk for sist

Etter siste lunch ble vi enige om å gå Cala Reona. Dette er vel den turen som har fineste utsikt mot havet. Turen tar ca 2 timer.

Dere bør helst ikke parkere på den nederste parkerinsplassen, men den som ligger like før vi kommer frem. De fleste vet hvor den ligger.Men jeg skal gi ett kort orientering før vi drar. Det blir også en kortere tur for de som ønsker det. De går den motsatte veien og de som går lengst møter de som går den vanlige veien. Hvis det er noen som ikke klarer å gå hele den korte veien kan de bare snu og gå tilbake til parkeringsplassen. Det er enkelt å finne tilbake. Vi har ingen leder for den korte turen da Jan er i norge og Laila har skadet rygg. Men det går sikkert bra. Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ca 10.50. Lunchen blir på Carnacha i Los Bellones. De som ønsker å spise ett annet sted kan selvfølgelig gjøre det. Håper at vi igjen får en hyggelig tur.

M.v.h

Ingolf E. Drilen

Telefon 635295842 Spansk

» 004772606509 Norsk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: