Referat fra fredagstur 19.01. 2018.


Emne: Referat fra fredagstur 19.01. 2018.

Referat fra fredagstur 19.01.2018.

Hei igjen og takk for en hyggelig tur.

Vi var 19 som stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget og ble informert om turen og innskrevet i manntallet av sjefen selv denne gangen. 6 deltakere tok seg til startstedet ved parkeringsplassen langs veien ut til havna i Portman på egen hånd slik at vi ble totalt 25 turgåere. 3 deltakere valgte den kortere turen fra den gamle ekserserplassen og kom vel frem til «Gunnlaugs plass» ute ved fyret hvor vi hadde avtalt å møtes.

22 spreke fjellgeiter gikk langs veien tilbake til rundkjøringen hvor den gamle Romerstien starter, gikk langs Romerstien til turstien langs åskammen ut mot havna starter og fant omsider frem til den gamle turstien som tok oss videre til møtestedet på «Gunnlaugs plass». Turen ble litt lengre enn normalt da en feilnavigering førte oss et stykke opp mot kanonene på Baterias de Cenizas. Men pytt, fjellgeiter klager ikke om de må gå noen ekstra skritt.

Vel fremme på «Gunnlaugs plass» og forenet med de tre fra kortturen ble det rast med forfriskninger og unison fremføring av den nyforfattede «Fjellgeitenes Vandringssang». (Melodi: Skjærsliperen av Kai Normann Andersen). Denne urfremførelsen ble tatt opp på video og kan lastes ned fra

en link: www.mahf.dk/eva.MOV.

Vedlegger noen bilder fra turen: Ett fra første vanningsstopp på langturen, ett fra utsiktspunktet mot Portman, ett fra rasten på «Gunnlaugs plass» og endelig, som vanlig ett fra fredagslunsjen på restauranten Garnacha i Los Belones. Dette er dagens høydepunkt med sosialt samvær og kulinarisk nytelse i en meget hyggelig atmosfære.

Tekst og bilder: Helge Ødegård

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: