Invitasjon til fredagstur med DNKLM


Emne: Invitasjon til fredagstur med DNKLM

Invitasjon til fredagstur den 29.12.2017.

Det er siste mulighet til å gå fredagstur i det herrens år 2017 så vi håper flest mulig griper sjansen og blir med. Langtidsvarslet fra yr.no er sol og svak vind eller som vi ville sagt, knall turvær. Vi går til kanonene på åsen mellom Los Belones og Portman. For at flest mulig skal kunne gå sammen på en felles rute, går vi veien opp. Her er det jevn stigning og ikke for krevende.

Vi stiller som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget senest kl. 10:50 og drar i så få biler som mulig til en parkeringsplass ovenfor Los Belones ved avkjøringen «carretera Llano del Beal». Vi starter presis kl. 11:00.

Sted for felleslunsj etter turen blir vi enig om før avreise.

M.v.h. Helge Ødegård (turleder m/fullmakt)

e-post: oedega

Mobil: 0047 90058099

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: