Referat fra fredagstur 22.12. 2017.


Emne: Referat fra fredagstur 22.12. 2017.

Referat fra fredagstur 22.12.17.

Lille, lille-juleaften var vi hele 5 turgåere som stilte til start ved Grimangabygget for å gå årets nest siste fredagstur med DNKLM’s «fjellgeiter». Turen var denne gangen en rundtur i fiskerlandsbyen Cabo de Palos. Velger her en kortversjon for å spare på lesernes tid i innspurten til julehelga.

Jeg legger ved noen bilder som illustrasjon og starter med et samlingsbilde der alle unntatt fotografen var med. Bakgrunnen er begynnelsen til La Manga stripa nordover. Ett bilde er en oversikt over det meste av denne lille, men meget sjarmerende byen. At byen er bygget på berg av vulkansk opprinnelse gjør det lett for bølgene fra Middelhavet å grave ut og forme huler og skulpturer i strandsonen. Dette er forsøkt anskueliggjort på ett av bildene. Fredagslunsjen ble inntatt på en av de mange fine restaurantene i havneområdet, nemlig La Sana. Her spiste vi nydelig grillstekt laks som hovedrett på dagens meny som elles inneholdt brød, forrett, dessert, kaffe + en drikke. Alt for beskjedne 16 Euro.

Vi ønsker alle våre turvenner og alle følgere på nettet en God Jul !

Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: