Det er igjen duket for jule-salgsmesse på La Manga.


Det er igjen duket for jule-salgsmesse på La Manga. Denne gang også med quiz- og dart-konkurranse.

LA MANGA Årets julemesse finner sted på La Manga Norte søndag 19. november fra kl. 14-17. Inntektene fra salget går i sin helhet til Den Barmhjer­tige Samaritan i Cartagena.

– Vi er 10-12 damer som har strikket, heklet og sydd i flere måneder, forteller Rigmor Wika Myrvold, leder for gruppa som står for arrange­mentet. Så her blir det mange flotte ting man kan kjøpe som julegaver. Det har vært en hektisk innspurt, forteller Wika Myrvold.

T_i_r_s_d_a_g_ _v_a_r_ _d_e_t_ _samling hjemme hos Else Hønsvik for å få de siste detaljene på plass. Det er tredje gang damene på La Manga arrangerer en jule­salgsmesse. Og sammen med den vårlige aktivitetsdagen har disse driftige damene siden 2014 samlet inn til sammen litt over tohundreogtrettentusen kroner.

– _S_e_l_v_ _o_m_ _d_e_t_ _er vi damene her på La Manga som står for arrangementet, engasjerer det også andre. Forleden tok en kar med seg innholdet i «barska­pet» sitt og auksjonerte det bort på dart-kvelden, sier Wika Myrvold. En annen auksjonerte bort et bilde han hadde lagd. Så dette arrangementet, der hele inntekten går til å hjelpe de som trenger det mest, engasje­rer det lille samfunnet vi har her.

I_ _t_i_l_l_e_g_g_ _t_i_l_ _salg av julegaver, blir det selvsagt utlodning av diverse flotte gevinster. Det selges julekaker, vafler

og kaffe. Rigmor forteller også at det er mange som uoppfordret kommer med gaver.

– Nytt av året er at det også vil bli arrangert quiz- og dart-kon­kurranse. Quizen vil selvsagt bli ledet av «vår» faste quiz-maker Arve Pedersen, forteller Rigmor.

H_u_n_ _v_i_l_ _o_g_s_å _rette en varm takk til Ilham Oulahoua, eller Illy som alle her kaller henne på La Manga Norte, som stiller restauranten sin til rådighet for arrangementet.

– Så, her er det bare å møte opp til hyggelig samvær, og samtidig gi et bidrag til dem som trenger hjelp i hverda­gen, avslutter Rigmor Wika Myrvold.

K_N_U_T_ _ÅG_E_ _H_A_N_S_E_N_ _

red@vikingposten.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: