FREDAGSTUR FRA VANNNPOSTEN 3.11.2017


Kjære tur-venner.
Igjen har vi hatt en ny vellykket tur. Jeg måtte selv gå kort-turen på grunn av helsemessige grunner. Det var en ny opplevelse. Helge gjorde en god jobb da han konsentrerte seg om de som var bakerst i feltet. Det er den viktigste jobben vi har som turledere; at ingen blir fragått. Vi har gått 8 turer i høst uten å gå den samme turen flere ganger. Neste tur blir fra Vannposten mot Golfbanen. det er en tur vi nesten aldri går. Svein og Valborg vil være med å støtte oss som kjentfolk. Turen starter som vanlig ved Burger King kl. 11:00 Oppmøte noe før. Helge har innhentet tilbud på lunsj hos Casablanca:
Fisk: Laks
Kjøtt: Snitzel eller Kylling i Carry
Som vanlig blir det forrett, dessert og kaffe.

I september var det enkelte ganger flere som spiste lunch enn som gikk turen. Dette har derfor vært populært. Enkelte har uttalt at lunchen har vært like populær som turen. Men er det noen som vil spise ett annet sted kan de selvfølgelig gjøre det. De som ikke har anledning til å være med på turen kan selvfølgelig spise sammen med oss. Men de må si ifra før vi drar.
Håper igjen på en hyggelig tur

M.v.h
Ingolf E. Drilen
Telefon
72606509 Norsk
635295842 Spansk
Jeg har også en norsk mobil utenom disse, men ikke bruk den da forbindelsen ikke er helt bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: