Referat fra fjellgeitene, 20.10.17


Hei til alle fjellgeiter!

Fredag den 20.10.2017 var vi hele 36 spreke fjellgeiter som deltok på gruppens lengste tur, nemlig «Hopremasa», oppkalt etter en nå nedlagt malingsfabrikk i Playa Honda området og med parkeringsmuligheter for alt nødvendig transportmateriell.
Turen går over åsen ned mot Middelhavet, rundt saltdammene i naturparken Calblanque og tilbake over åsen til utgangspunktet på Mar Menor siden.
På denne årstiden er det spesielt viktig å få i seg nok drikke underveis da temperaturen kom opp i 30 grader på lesiden av åsen. Alle kom fra strabasene uten varig men.
Vedlagt noen bilder som illustrasjon. Det lyktes å samle hele gruppen straks etter avgang til avfotografering og med La Manga i bakgrunnen. Neste bilde er fra rasteplassen etter å ha passert saltdammene på middelhavssiden. Til slutt to bilder fra langbordet på Casa Blanca restauranten på «Blåstripa» i havna Tomas Maestre. Her var vi 23 til bords til inntak av «fredagslunsjen», en kulinarisk og forfriskende nytelse med gode historier og mye latter til avslutning på en fin dag.

Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: