FREDAGSTUR TIL FYRET VED PORTMAN


Emne: FREDAGSTUR TIL FYRET VED PORTMAN

Kjære turvenner.

Takk for sist og nå skal vi begynne på våre faste ruter med flere høydemeter . Det kommer til å bli mange deltakere på turene fremover høsten.

Etter ønske fra flere går neste tur til Fyret ved Portman. Jeg skal på onsdag undersøke hvor vi kan parkere. Tidliger var den faste plassen farlig. Men jeg skal finne en løsning på nersiden av veien hvis den vanlige parkeringsplasse ikke er reparert. Vi sløyfer på grunn av varmen den lengste ruten via Romerveien. Hvis noen likevel ønsker å gå den, kan de selvfølgelig gjøre det. På den vanlige ruten tar vi denne gang en tur ned til stranden nedenfor Fyret med mulighet for en avkjølende dukkert. Vi møtes som vanlig ved Burger King litt før kl 11.00.

Når det gjelder bespisning blir den på Casa Blanca, et av de få stedene som på kort varsel kan motta så mange.

Fiskerett er Lubina og kjøttrett Spare Ribs. Forrett , dessert og kaffe serveres som vanlig. Annen drikke er ikke med i prisen. Hvis noen av dere ikke kan være med på selve turen, er dere selvfølgelig hjertelig velkomne til å spise sammen med oss fra ca. kl. 15:00.

Men da må jeg ha beskjed før vi setter oss i bilene kl. 11:00. Håper igjen på en hyggelig tur med nye og gamle venner i alle aldre

med vennlig hilsen

Ingolf E. Drilen

Telefon 635295842 (Spansk)

» 004772606509 (Norsk)

En kommentar til «FREDAGSTUR TIL FYRET VED PORTMAN»

  1. Hei på dere alle sammen😃🌴🌺 Vi gleder oss til og gå tur med dere alle sammen igjen🏃‍♀️😃 Vi kommer til Cabo de Palos 4 oktober 🌞🌴klem fra Carl og Turid😃

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: