Referat og bilder fra fjellgeitene, 17.03.17


Hei til alle turvenner!

Fredag den 17.03.17 falt sammen med datoen for Generalforsamlingen i DNKLM. Av den grunn ble det valgt en av de korteste turene og den så etterlengtede felleslunsjen ble sløyfet. Turen gikk til kanonene på åsryggen ovenfor Los Belones, Monte De Las Cenizas, med korttur opp vegen og langtur gjennom skogen og opp «monsterbakken», en kort men særdeles bratt bakke som får blodpumpa og luftbelgene til å jobbe på høygir.
15 deltakere møtte på parkeringsplassen ved Burger King denne litt forblåste fredagen. Temperaturen var elles fin for turgåing (16-19 grader) og etter å ha blitt plassert i et tilstrekkelig antall biler gikk turen til parkeringsplassen ved avkjørselen til Llano del Beal.
2 valgte kortturen mens resten valgte turen gjennom skogen. Her ble vi overrasket av flere «rotvelter», det vil si trær som har lagt seg flate for den uhyggelig sterke vinden som har blåst over den varme kysten (Costa Calida) i vinter. 2 elles så spreke damer måtte melde pass overfor disse hindringene, men fikk likevel en fin tur med masse fin blomster langs stiene.
Legger ved noen bilder for å illustrere ovenstående: En rast ved «hytta vår» for påfylling av kjølevann, energi-etterfylling ved kanonene, Stein som holder kanonløpet i riktig stilling og til slutt en stor bukett blomster til alle våre lesere.

Tekst og foto: Helge Ø.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: