Fredagstur 17. febr. 2017


 

Neste tur blir Portman Fyret gjennom gamle Romervei. Det blir også en kortere tur til Fyret. På grunn av at veien opp til parkeringsplassen er dårlig parkerer vi like før vi kommer til startpunktet. Spisested blir det samme som sist Pizzeria Venezia på Blåstripa. Menyen blir Dagens med både kjøtt og fisk. Hvis det er noen som ikke har anledning til å være med på turen er de velkommen til å spise sammen med oss. De må da si ifra før vi starter litt før kl 11.00. Selv om det skulle bli dårlig vær er denne turen ikke noe problem

Ønsker alle velkommen.

Mv.h

Ingolf E. Drilen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s