Referat og bilder fra fjellgeitene, 10.02.17


Hei gode turvenner!
Jeg har igjen den glede og store fornøyelse å få referere fra nok en vellykket fredagstur med DNKLM’s fotturgruppe. Denne fredagen var vi 17 sprekinger som møtte opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget. Værmeldingen var ikke den beste, overskyet og mulighet for noen regndråper. Dette slo imidlertid ikke helt til. Bortsett fra litt kjølig vind var det ypperlig turvær, og som kjent finns det tur-klær for enhver anledning.
Turen denne gangen gikk fra Cala Reona ved Cabo de Palos og med Jan som kolonneleder fikk alle parkert bilene på en hittil ubenyttet parkeringsplass litt ovenfor selve Reona-bukten.
2 deltakere valgte en kortere versjon av turen, mens resterende 15 gikk den vanlige ruten. Denne er på litt over 8 km og går i variert terreng med start langs fjellsiden ved Middelhavet og etter å ha krysset fjellryggen mellom de to hav to ganger var vi tilbake ved bilene.
Den annonserte felleslunsjen på Garnacha i Los Belones måtte avlyses for første gang. Grunnen var at de var fullbooket. Hyggelig for de, men litt overraskende og «surt» for oss som måtte finne alternative spisesteder Noen valgte Kina-restauranten i Cabo De Palos, mens referenten og 6 andre fant et spisested med rikelig plass i nærområdet, nemlig Pizzeria Venezia på blåstripa. Så får vi håpe at alle ble fornøyd med både tur og bespisning også denne fredagen.
Legger ved noen bilder for å dokumentere og illustrere ovenstående. De to som gikk kortversjonen ble dessverre ikke med på noe bilde denne gangen.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: