Fredagstur 27 jan


Kjære turvenner.

Beklager at siste tur ble avlyst slik at ikke alle ble med på tur. Hele uken var det dårlig vær utennom fredagen. En ting har jeg lært at det blir aldri dårlig vær på fredag. På fredagen starter vi på nytt. Neste tur blir til Hopremasa. Det er en lang tur men i meget lett terreng. Det blir også en kortere tur hvis noen ønsker det. Det er fortiden vanskelig med spisesteder som kan ta så mange som vi blir. Derfor blir spisestedet Garnacha som sist. Ønsker noe å spise ett annet sted kan de selvfølgelig gjøre det. Oppmøte blir som vanlig litt før kl 11.00 ved Parkeringsplassen ved Burger King. Ønsker alle hjertelig velkommen og ber om unnskyldning igjen fordi jeg bommet på været forrige fredag. D et vil ikke skje igjen.

M.v.h

Ingolf E. Drilen

Telefon 72606509 (Norsk)

» 635295842 (Spansk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: