Pass deg for forsikringsfeller.


En kommentar til «Pass deg for forsikringsfeller.»

  1. Hei! Fikk litt sjokk når jeg leste dette innlegget. 40.000 er jo «helt på trynet»! Jeg er i samme situasjon. Har norsk bil her nede, og satser på å ha den her til rundt 1.mai. Det blir totalt ca 6 måneder. Ante ikke det var restriksjoner på forsikringen om det. Jeg bruker IF. Tok kontakt og spurte hva som gjaldt. De svarer jeg kan ha bilen uten ekstra kostnader i inntil 365 dager utenfor Norge. Men må ha grønt bevis fra forsikringsselskapet. Det må fornyes hver 3 måned. Ble ganske beroliget da.
    Arne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: