Referat fra Bussturen til Guadelest 8.11.2016


Busstur til Guadelest 8.11.2016

Da har vi vært på den årlige bussturen som turgruppa med Bjørnar og Oddbjørn snekret sammen med Marita. Vi startet fra Paquebote klokka 09.00 Ny buss, men samme gode sjåfør Antonio. Alltid kjekt med den info Marita gir oss underveis om ting vi ser mens vi kjører eller andre små historier. Vi kjørte først ned til reservoaret som ligger nedenfor selve Guadelest og det var mye svinger og smal vei, pluss at det var utrolig mange syklister. Reservoaret var skrumpet ganske mye for det har vært lite nedbør. Så var det opp til selve Guadelest som har 226 innbyggere (2014) og er Spanias tredje største turistmål. Der gikk vi rundt på egenhånd og kikket i museene, handlet i de små butikkene eller rett og slett så på den fantastiske utsikten. Litt kaffe ble det og tid til. Så kjørte vi ned til Restauranten Nou Salat der vi skulle spise lunsj. Det blei fem retters med god drikke til og maten smakte fortreffelig. Nou Salat har og fått Michelin stjerne både i 2015 og 2016 Etter desserten ville noen ha kaffe og så ble det tatt bilder av turdeltakerne før vi satte oss i bussen på vei hjem. Det var nok noen som tok middagsluren på bussen etter det herremåltidet. Tok en liten stopp for diverse ting og tang før vi ankom La Manga ca. klokka 20.00 Takk til Marita og sjåfør Antonio for nok en vellykket tur og takk til turkomiteen.

 

Aslaug.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s