FREDAGSTURENE ER I FULL SVING


Kjære Landsmenn, som Håkon den 7. pleide å si.

I går hadde vi en hete-bølge på grensen til det uutholdelige. Idag er det bedre og fredag skal vi være i nær-heten (huff, nær-leiken høres mindre varmt ut) av normalt september-vær (les: gammeldags norsk høysommer) igjen.

Bølgen av ‘hjemvendte’ fjellgeiter og andre trave-glade stifinnere er også for oppadgående, så nå er det på høy tid med et gledelig gjensyn med både venner og uvenner.

Forrige uke gikk organiserte vi tur både torsdag -til Calblanque og fredag til strand-baren. Da ble det ønsket at neste tur også burde gå langs sjøkanten så derfor møtes vi den 9. september som vanlig ved Grimanga-bygget og går via Puerto Mayor, hvor tilbakeføringen til opprinnelig idyll er igang etter pålegg fra myndighetene, over broen og videre nordover langs Middelhavet opp mot Veneziola for å innta et lettere måltid på kroen ‘El Ancla’ . Den skal snart vinterstenges igjen men foreløpig er det full drift. Den ligger ved sjøkanten og rett over gaten sør for den nedlagte golfbanen.

For dem som etterpå ikke vil hjem igjen, er det mulig å ta bussen eller sitte på med noen som bare vil ta del i gjensyns-måltidet.

Vi har ingen overdrevne forventninger til at det blir mange deltakere så tidlig i sesongen. Det er ikke antallet som teller, men vi gleder oss veldig til å treffe både nye og gamle venner.

Avslutningsvis vil vi minne om hvor sunt det er å gå. Ikke tro at det å sykle gjør samme nytten: Da Ingolf vår ivrige leder tok sykkelen fatt hjemme på Malvik like før han fylte 80, brakk han like godt armen!!! Likevel sender han sine varmeste hilsener og melder at han vil være tilbake i fullt driv den 27. september, med armen i bind, roser på kinn og Laila to skritt bak.

Snakkes på fredag, da.

Janp.

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

1 svar til FREDAGSTURENE ER I FULL SVING

  1. Elisabeth Krogtoft sier:

    Hei, Jeg leter etter snekkerferdig «handy-man» i Santiago de la Ribera området. 4 store (men enkle) hyller som skal settes opp over dørpartier for å gi ekstra lagringsplass. Vet du av noen ?

    Hilsen Elisabeth 620111401

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s