Referat og bilder fra Norskeklubbens sang- og viseaften 24.02.16.


 

Norskeklubbens sang- og viseaften 24.02.16.

Årets andre sang- og viseaften i Norskeklubben ble en trivelig opplevelse for de oppmøtte. Rundt 50 sangglade medlemmer var samlet i lokalene på Manga Norte, og det var god stemning helt fra starten av. Vi fikk utdelt et hefte med 12 utvalgte sanger, de fleste med norsk tekst.

Visekvelden ble delt inn i tre bolker, og sangene var av bl.a. Vidar Sandbeck, Lillebjørn Nilsen, Kurt Foss og Reidar Bøe, Jørn Hoel og Vamp. Av kjente og kjære sanger kan nevnes «Minnenes melodi», «Blåveispiken», «Den glade vandrer» og «Liten fuggel». Som vanlig ledet musikerne oss stødig gjennom både tekster og melodier.

Som pauseaktivitet delte sjefsansvarlig Rolf B ut et ark med 15 morsomme gåter, med variert vanskegrad. Noen medlemmer, med medbrakt fantasi, taklet de fleste, mens vi mer normale hadde større problemer. Hvor mange indianere er det plass til i et grantre? Noen av oss trodde indianere holdt seg mest på bakken, mens riktig svar var: en hel stamme!

Klubbmedlemmene hygget seg både inne og ute, de fleste med nogo attåt. En stor takk til musikerne; Rolf B og Roy på gitar, Walter på trekkspill og Sverre på ukulele. De sørget igjen for en vellykket sang- og viseaften i klubben

A.P.

 

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Treff. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s