Referat fra en misslykket tur som ble vellykket.


En av-lyst tur kan ha mange lyse sider lell:

Dere fikk vel med dere at turen til fjellgeitene i går regna bort. Men her kommer, for særs interesserte, et ‘korfattet’ Referat fra ‘banketten’: De fire veteranene, Ingolf for-lederen, nest- kommanderende, Helge, mannen som kan alt, som også trår til som ferievikar for tursjefen, fotograf, reporter og, om det røyner på, også som catering-ansvarlig gikk til Mario’s hvor vi både hadde hyggelige, oppbyggelige samtaler og spiste en nydelig meny, så ubeskrivelig god at den må spises! Verten ga oss ikke bare spesialpris og VIP-service, men underholdt oss ‘live’ med noen klassiske Sinatra-imitasjoner som ‘Kultur-fjell-geita’ – hun vet hva hun snakker om – karakteriserte som bedre enn Frankie boy selv, da han var på sitt beste. Ikke rart at man spontant besluttet å legge neste fredags-lunsj til samme sted. I løftet stemning fortsatte man til et raust nachspiel i Las Gemelas. Vi fikk selvsagt tatt noen bilder av oss ved bordet, men de vil jeg ikke utsette dere for. Derimot tok Arve Pedersenvedlagte bilde av himmelen slik den så ut over Mar Menorda vi hadde avsluttet nachspielet og regn-centimetrene var ryddet av vegen. Alle har dere vel sett liknende før. Men da det regnet som verst, trodde ikke engang jeg at solen noen gang skulle komme frem.

Foto: Arve Pedersen

I skrivende stund er himmelen skyfri, det er varmt i været og vi har besluttet å gå en fredagstur søndag morgen. Hensikten er prøve-gang og deretter eventuelt godkjenning av helt en ny løype. Kanskje vil den også bli døpt etter forslagsstilleren og dere får nok høre mer om den, men i morgen er den åpen bare for spesielt inviterte.

Noen av deltakerne på kaffeslabberaset har lagt igjen en sort damegenser hos meg. Den kan, som vanlig fås tilbake uten dusør, men bør hentes før husets møll finner behag i saken.

Jan P.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s