Fjellgeitenes første tur i 2016


Hei alle aktive og (i dag veldig mange) passive følgere, followers, eller fans.

Fjellgeitene hadde, som de fleste av dere visste, i formiddag sin aller første tur for året.

Bare Ingolf hadde møtt opp til rett tid og en god nummer to ble undertegnede. Like før avmarsj møtte også altmulig-geita Helge Ø. med makker opp og tok avgjørelsen om å avlyse turen på grunn av overhendig og overregionalt vedvarende regnvær. Det kom også en hyggelig potensiell debutant som ville snuse på turløypa, så da gikk vi en mini-tur fra parkeringsplassen og til oppgang 12 hvor referenten kunne by på kaffe med ‘någo attåt’ (Det var ikke det dere tror for klokken var fremdeles mindre enn nummeret på oppgangen). Hvis noen tror at flokken tok trappene opp til 8. etasje, så må jeg skuffe han/henne. I den Maslovske behovpyramiden er det viktigere å møtes enn å røre på seg. Dessuten ble det snakk om at turen kunne flyttes til førstkommende Søndag. I så tilfelle kommer det melding, så følg med følg med.

Siden vi hadde forhåndsbestilt lunsj hos Marios for 8 personer, vil den finne sted der i dag kl. 14:30 presis med adgangfor alle som fri- eller ufri -villig gikk glipp av fredags-evenementets første del.

Sammendrag:

  • Turen regnet bort
  • I stedet ble det kaffeslabberas
  • Felleslunsjen finner likevel sted
  • Kanskje ny fredags-tur i søndags-sol

Vær hils og hyllet og føl dere vel, vellere, vellest.

Hilsen Jan P.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s