Referat fra fjellgeitene, 20.11.15


Hei alle turvenner

Fredag den 20.11.15 er en minneverdig dag i Fredagsturenes historie. Dette begrunnes med at en av våre mest trofaste turvenner fylte 50 år denne dagen: Gratulerer ASTRID!! Legger ved et par bilder for dokumentasjon.

Astrid og moder Gunnlaug gikk ikke turen i dag, men har lang fartstid i gågruppa og var midtpunkt under dagens felleslunsj som illustrert på et vedlegg!

Elles gikk dagens tur fra vannpostene ved Los Belones til området mellom Los Belones og La Manga Club bebyggelsen. En variert tur med en del bakker og passe lang på en elles varm, flott høstdag i vårt nærområde.

12 spreke fjellgeiter fullførte i fin stil med Laila som leder/stifinner.

Med jubilanten og hennes moder + et par som hadde meldt seg på til det herlige måltidet som felleslunsjene alltid er, ble vi 16 gjester til bords på restauranten Casa Blanca på «blåstripa».

Vi takker alle deltakere for en fin tur med glade fjes lystig prat!

Vedlegg: Fellesbilde under turen med La Manga Club i bakgrunnen, ett av hyllesten av bursdagsbarnet som var arrangert på parkeringsplassen før avreise (det gjøres oppmerksom på at sjampisen var alkoholfri!), ett av jubilanten og moderen under felleslunsjen og ett av slitne, men glade turgåere ved det vanlige, rikholdige lunsjbordet.

Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s