Julemesse på søndag.


Disse damene står for årets julemesse på La Manga. På bordet ligger et lite utvalg av det du kan kjøpe på julemessen. Fra venstre: Hildur, Else, Torunn, Målfrid og Annie. Stående bak (t.v.) Aslaug, Eva og Kari.

Driftige damer er klar med julemesse

Nå er det duket og klart for årets julemesse. Og du kan sikre deg flotte julegaver og støtte en god sak.                               Knut Åge Hansen <red@vikingposten.no>

Publisert: 20.nov 2015 kl.16:32 Oppdatert: 20.nov 2015 kl.16:32

I flere måneder har en gjeng driftige damer forberedt årets julemesse som holdes på La Manga Norte søndag 22. november fra kl. 14-18. Inntektene fra salget går i sin helhet til Den Barmhjertige Samaritan i Cartagena.

Primus motor for prosjektet er Else Hønsvik. Da hun fylte 69 år (3. mars for tre år siden) ville hun gjøre noe spesielt for å markere dagen. Dermed dukket ideen om å arrangere en aktivitetsdag nede på bocciabanen på La Manga. Det ble en stor suksess, og da som nå gikk inntekten fra arrangementet i sin helhet til Den Barmhjertige Samaritan.

Interessert i det som skjer på La Manga? Her får du full oversikt

– I disse tre årene har vi samlet inn og gitt ca 60-70.000 kroner til Samaritanen, forteller Aslaug Auestad, leder i Den Norske klubben på La Manga. – Vi er jo ikke så mange her på La Manga, men blant de norske som er her er det et sort engasjement for å hjelpe de som trenger det mest, sier hun.

– Det var etter årets markering at Else kom på ideen om også å arrangere en julemesse der inntekten skulle gå til Samaritanen.

– Det ble godt mottatt og det har vært helt utrolig hvor ivrige alle har vært til å stille opp. Siden mars har folk vært igang.

Riktignok er det cupfinalesøndagen, men for de som må se norsk fotball kommer TV-en til å være på i lokalet der arrangementet foregår, beroliger Else og Aslaug.

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s