Referat fra fjellgeita.


Da har jeg gjennomført en fjelltur med hele 1 deltager nemlig undertegnede!

Det dukket ikke opp noen andre, og jeg hadde likevel lyst på en tur.

Valgte turen fra Vannposten rundt Cabeza, og legger ved noen bilder som dokumentasjon.

Regner med at andre.potensielle fjellgeiter hadde andre planer og/eller ønsket

mer erfarne fjellfolk som guide.

Det heter jo «lytt til erfarne fjellfolk» – 1 av 10 fjellvettregler….

Jeg håpet at noen som kjente til en av de andre rutene dukket opp

slik at vi kunne satset på det, men det blir jo flere anledninger.

Håper det står bra til i gammellandet.

Ha en strålende helg..

Mvh Knut

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

4 svar til Referat fra fjellgeita.

 1. Hei, alle ‘abonnerende’ Fjellgeiter
  og dessuten til vår ‘fænn’ Rolf Einar Redaktør til personlig orientering.
  Her kommer, fra en ensom vandrende geit, et nytt, ekspeditt referat, som jeg nettopp åpnet etter å ha vært ivrig på farten siden vi kom hjem. Riktig nok ikke i den frie, våte og iskalde luft som tradisjonelt brer seg mellom Dovre og Svalbard når skiene er satt bort etter en snøfattig vinter. Men med venner og kolleger i møter og fest av høy underholdningsverdi, med god mat og (for) mye drikke. Det gir en slags mosjon, både for kropp og sjel, men krever jamenn også restitusjon. Godt at det er helg. Men først har jeg gleden av å videre-ekspedere denne meldinga fra Knut Daae og så håper vi interessen tar seg opp. Hvis ikke, får de nå bare sitte der, de som kan og ikke vil. Det store flertall av hjemmesitterne er jo på denne tida i ‘verdens rikeste land’ og tilhører den store flokk som gjerne vil men for øyeblikket ikke kan. Dere vet hva de går glipp av. Dere er mange og sugne på nye turer. Selv en ‘fjelltur’ langs strendene kan ha det i seg når varmen slår inn over sandstripa vår. Det kommer andre tider! Og det går jo an å ha det artig på tur selv om ikke Ingolf alltid er med. Men lett er det jo ikke…
  Jeg tror ikke dette er godt nok stoff til å legge ut på hjemmesidene. Det er jo tross alt velfortjent ferie i Klubben. Resten av verden behøver ikke å vite at Knut fra Svolvær trosser vær og vind for å gå tur alene. Og spør dere meg, så synes jeg vi kunne hatt en Fjesbokside for små-nytt oss fjellfolk imellom. Der kunne hver og en av dere legge inn alle slags meldinger og spørsmål med tilknytning til Fotturgruppa skjermet fra resten av verden uten å belemre meg eller redaktøren. Sistnevnte er, slik jeg ser det, en av Klubbens viktigste folkevalgte og burde egentlig kalles Informasjonsdirektøren! Smak litt på den, da og prøv å få til en så fin dag som mulig.
  Beste hilsen Jan P.

  Fra: Knut Daae Hanssen [mailto:knut.daae.hanssen@gmail.com]
  Sendt: 24. april 2015 19:14
  Til: Jan Henrik Parow
  Emne: Re: LITT MER

  Hei igjen Jan

  Da har jeg gjennomført en fjelltur med hele 1 deltager nemlig undertegnede!
  Det dukket ikke opp noen andre, og jeg hadde likevel lyst på en tur.
  Valgte turen fra Vannposten rundt Cabeza, og legger ved noen bilder som dokumentasjon.
  Regner med at andre.potensielle fjellgeiter hadde andre planer og/eller ønsket
  mer erfarne fjellfolk som guide.
  Det heter jo «lytt til erfarne fjellfolk» – 1 av 10 fjellvettregler….
  Jeg håpet at noen som kjente til en av de andre rutene dukket opp
  slik at vi kunne satset på det, men det blir jo flere anledninger.

  Håper det står bra til i gammellandet.

  Ha en strålende helg..

  Mvh
  Knut

  21. april 2015 kl. 20.01 skrev Knut Daae Hanssen :
  Hei igjen – og takk for sist.

  Det var nyttig og fint og få en del info siden jeg er veldig «grønn» her på La Manga.
  Veldig grei info i mailen din også!

  Jeg har en utfordring: Min siste arbeidsplass har ikke «fått ut fingeren» slik
  at jeg kan risikere å ikke ha telefonabonnement om vel 2 dager, men håper det ordner seg.
  Vi får holde oss til mail inntil jeg vet hvordan det blir…

  Få biler er jeg veldig tilhenger av,
  så det føltes litt dumt at jeg fant det nødvendig med egen bil sist fredag,
  men ingen regel uten unntak…

  Håper dere har det bra i «gammellandet» !

  Hils inn i sua!

  Mvh
  Knut

  21. april 2015 kl. 04.30 skrev Jan Henrik Parow :
  Hei, Knut D.
  Takk for hastig prat, nærmest litt på fallrepet, i går. Men ikke helt unyttig lell. Det blir aldri nok kunnskap uansett hva man driver med. Fint at du vil ta deg av de som vil gå seg en tur på fredagene fremover.
  Legger, som lovet, ved oversikt over turene hittil i år.
  Det var nok flere saker vi kunne tatt opp, men det fins jo både e-post og telefon så vi får ta opp nyttige tema
  etter hvert som det som faller en av oss inn.
  Eksempelvis kunne jeg nevnt at vi forsøker å klare oss med så få biler som mulig og så mange som nødvendig.
  Men noen vil kanskje ha behov for å bruke sin egen bil og det blander vi oss ikke bort i.
  Det er kutymen at hver passasjer betaler 4 € til sjåføren. Det begynte litt vilkårlig med 2 €, så ble det 3 € og nå har det vært 4 € et par års tid. En enkel ordning som kompenserer for bruk av bil og bensin, selv om ingen er avhengige av det. Personlig kunne jeg tenkt meg en litt modifisert ordning hvor passasjerene betalte inn i en pott som så ble fordelt på dem som kjørte med passasjerer.
  Størrelsen på avgiften burde ha sammenheng med kjørelengden. Den kan man lett fastslå for alle de turene vi pleier å ta. Særlig når vi, som i gamle dager, hadde turer som gikk både til og sågar forbi Cartagena. Men jeg bryr meg ikke om å mase med alt og alle. Verden, slik den er på våre kanter, trenger ikke til store forbedringer. På den annen side skal en ikke være redd for å prøve nye ting i Fotturgruppa. Når det er åpenbart fordelaktig, kan man i det minste diskutere det når man har tid sammen både før, under og etter turene.
  Gi meg et vink på mail om du har kunngjøring(er) om neste tur, og selv om det ikke er tilfelle, er det best å minne meg på at jeg skal sende særskilt melding til alle Fjellgeitene. Jeg sender det da først til deg slik at du kan komme tilbake med innspill om du mener noe kunne vært tydeligere eller bedre formulert før det går ut til alle. OK?
  Hilsen Jan P.

  Mvh

  Knut Daae Hanssen

 2. Harald sier:

  Ja enkelte er nok tøffere enn andre !

 3. Turid Hemsen sier:

  Vi vill gjerne være med og gå med fjellgjeitene . Håper dere kan skrive hvor turen går så vi kan møte opp der turen går i fra siden vi holder til i Cabo De Palos. Kommer dit 11 mai. God turer så lenge hilsen Carl og Turid 😎

 4. Hei Turid Hemsen.
  Jeg har fått oversendt din henvendelse til Klubben angående turopplegget til Fjellgeitene. Høysesongen for turene er september til midten av april.
  Det er derfor ikke sikkert, men likevel sannsynlig at det går fredagsturer frem til midten av juni. Det avhenger av om det er noen av oss aktive tilstede på denne tida. Knut Daae Hansen gikk, som du har sett, alene sist fredag, men han er en ihuga turgåer så det ordner seg nok så dere kan slå følge. Jeg setter deg nå på distribusjonslista vår, så får du i alle fall melding som regel på tirsdag eller onsdag før fredagsturene.
  Vi starter som regel med bil fra Paquebote (ved KM 12) men det er flere som bor nærmere Cabo de Palos og de pleier å slutte seg til undervegs, men da må det avtales over telefon og da går det veldig greit.
  Hilsen Jan Parow

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s