Fjellgeitene tar aldri ferie, ny tur på gang.


Den spanske sommeren skyter endelig fart. Men er det slutt på de felles turene? Svaret er NEI, da! Selv om det, som alltid, var leit å forlate La Manga, venner og – kanskje – uvenner, var det deilig å komme hjem igjen etter en reise hvor for en gangs skyld absolutt alt gikk etter en heller optimistisk oppskrift. Godt var det endelig å kunne krype under dyna i den vante sengen med en liten elektrisk lunk. Godt er det også å våkne opp som medlem i en av verdens rikeste befolkninger. Selv om en regnvåt sen-vinter med 4 +-grader og sur vind utom vinduene ikke inviterer til barfot tur i sanden. Fredag stiller flere Fjellgeiter på vanlig sted til vanlig tid til vanlig tur igjen. I spissen går de neste ukene den alltid vennlig pratsomme Knut Erling Daae Hanssen som vil ta vare på dere som har lyst å være med.. Velkommen er i disse dager absolutt alle uansett herkomst, hudfarge, hattestørrelse, dialekt, kjønn, nasjonalitet, medlemskap, tro eller vantro, så lenge dere er vennligsinnet og helst ubevæpnet. De aller fleste av dere er vel hjemme nå, men til alle som er på La Manga i tiden fremover lyder parolen: Kom og bli med. Gå en tur mens dere ennå kan. Ha for øvrig en så god sommer som mulig og kanskje møtes vi igjen til høsten eller aller helst før? Hilsen Jan

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

1 svar til Fjellgeitene tar aldri ferie, ny tur på gang.

  1. Turid Hemsen sier:

    God sommer til dere alle. Alltid hyggelig med fjellgjeitene på turer. Så bra at det går turer ennå . Håper på en tur til La Magna i mai. God turer hilsen Carl og Turid.😎

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s